Over Oh la Lot

Mijn naam is Lotte Hunink, ik ben 34 en woon samen met mijn partner en onze twee zoontjes Sam (5) en Vic (3) in Elst.
Ik werk (sinds 2008) als leerkracht op een gezellige basisschool in Arnhem. Naast mijn werk op school en het tijd doorbrengen met mijn gezin, vind ik het heerlijk om te struinen over vlooienmarkten en kringloopwinkels af te gaan, op zoek naar unieke schatten.

Ik heb altijd al een passie gehad voor wonen en stylen.
Als kind al was ik al bezig met het wekelijks veranderen van mijn slaapkamer. Ik veranderde de indeling, kocht (of maakte) leuke accessoires en schilderde toen al o.a. een levensgrote palmboom op mijn wand.
Die passie voor stylen is nooit verloren gegaan. In 2017 besloot ik mij daarom aan te melden voor de Opleiding interieurstyling aan de Interieuracademie. Ik ben geslaagd (met mooie cijfers ; ) en dus ook in het bezit van een erkend diploma.

In ons nieuwe huis ben ik begonnen met het fotograferen van ons interieur en met name de kinderkamers. Ik vind dit heerlijk om te doen; bezig zijn met stylen, het nóg gezelliger maken en van het resultaat vervolgens kiekjes schieten. De foto’s die ik maak, deel ik op mijn Instagramaccount.
Ik krijg steeds leuke, enthousiaste reacties op mijn posts en word regelmatig benaderd voor stylingadvies.
Dit heeft mij gemotiveerd om deze website op te zetten en mensen te helpen bij het inrichten van hun baby-, speel- en kinderkamers.

Heb jij hulp nodig bij het inrichten van de baby-, speel- of kinderkamer of ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Neem gerust contact op! Zou ik leuk vinden!